Nachrichten

Diese Seite liegt in den folgenden Sprachen vor:  FR NL
Uitstel van de algemene vergadering

Uitstel van de algemene vergadering

Beste leden,

Rekening houdend met de laatste verwikkelingen in verband met het coronavirus annuleren we de algemene vergadering die gepland was op zaterdag 21 maart 2020.

Ondertussen hebben we met onze juriste Karine en de raad van bestuur de mogelijkheden bekeken, en kunnen we u al een nieuwe datum voorstellen: zaterdag 20 juni 2020. Met deze datum kunnen we ons houden aan de opgelegde termijn van zes maanden voor de neerlegging van de jaarrekening. Deze nieuwe vergadering zal zoals oorspronkelijk gepland plaatsvinden in het Leopold Hotel, zonder extra kosten voor de BKVT. We zullen de nieuwe uitnodigingen te gelegener tijd versturen.

Wie al betaald heeft voor de lunch, krijgt de keuze: (1) zich laten terugbetalen en beslissen om zich al dan niet opnieuw in te schrijven in juni of (2) de betaling zo laten en zijn inschrijving behouden. Het secretariaat zal contact met u opnemen om uw voorkeur te kennen. Voor wie niet ingeschreven was: u hoeft niets te doen en alleen de nieuwe uitnodiging af te wachten.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u goede moed en het nodige geduld toe om deze periode door te komen die toch vrij chaotisch dreigt te worden. Wij hopen dat uw activiteit niet te veel te lijden zal hebben van de algemene vertraging van onze economie.

Als u meent dat de BKVT u op een of andere manier kan helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Be safe!