Nachrichten

Diese Seite liegt in den folgenden Sprachen vor:  FR NL
Verjaardagsactiviteit BKVT

Verjaardagsactiviteit BKVT

Heel wat collega’s gingen in op de uitnodiging om samen de 67ste verjaardag van de BKVT te vieren. Op het programma: een gegidst bezoek aan het Hallerbos, in samenwerking met de vzw Défi Nature, om de bloei van de hyacinten te bewonderen. De ideale gelegenheid voor de deelnemers om in een schitterend kader een aantal geheimen te ontdekken over dit prachtige bos van 552 hectare ten zuidoosten van Halle. Een wandeling van 5 km met hier een daar een korte stop voor een meer dan boeiende toelichting. En na de inspanning was er tijd voor ontspanning : in een nabijgelegen Italiaans restaurant deden de deelnemers zich tegoed aan een heerlijke pizza. Nog een paar andere collega’s die wel te vinden waren voor een lekker etentje en een ontspannen avond vol plezier, sloten daar aan bij de groep.

Zo beleefden enkelen onder hen deze prachtige dag:

“De gids gaf toelichting over zowel flora als fauna. Natuurlijk konden we het hyacintentapijt bewonderen dat zo typisch is voor het Hallerbos in dit seizoen. We konden ook gezellig babbelen onder collega’s en genieten van de buitenlucht terwijl we probeerden het gezang van verschillende vogels te herkennen.”

“Een heel geslaagde 67ste verjaardag voor de BKVT: de zon was van de partij, het was gezellig en iedereen was goedgehumeurd. Een prachtige wandeling in het Hallerbos met zijn wondermooie bloemen in deze periode, in het gezelschap van een boeiende gids. En dan heb ik het nog niet over de opperbeste sfeer in het restaurant! Het was top!”

“Goed georganiseerd, aangenaam kader en gezelschap. De ideale gelegenheid om BKVT-leden te ontmoeten in een ontspannen, niet-professionele sfeer.”

“Voor de 67ste verjaardag van de BKVT hadden de organisatoren het briljante idee om ons te vergasten op een gegidst bezoek in het Hallerbos, midden in het prachtige hyacintenseizoen. Een helderblauw tapijt, een subtiel parfum, een stralende zon en een gids die ons enkele fascinerende natuurgeheimen verklapte. Mijn eerste uitstap met de BKVT was meteen onvergetelijk.”

“Om de 67ste verjaardag van de BKVT te vieren geen verjaardagstaart, maar wel een prachtige wandeling in het Hallerbos. Onder leiding van een deskundige gids konden we genieten van het spektakel van de boshyacinten en leerden we hoe vindingrijk sommige vogels wel zijn. Na deze heerlijk zonnige namiddag kwam ook nog een geslaagde culinaire afsluiter, in een pizzeria in de buurt. Op tafel veel lekkers, en errond amusant gezelschap: wat wil een mens nu nog meer?”

“Ik heb een hele fijne namiddag gehad samen met de collega’s van de BKVT. Tijdens een lange wandeling konden we nieuwe energie en inspiratie opdoen, wat heel interessante gesprekken opleverde. Ik zie jullie allemaal graag terug bij een volgend evenement.”