Events

This page is available in the following languages:  FR NL
Translation Forum Russia 2019

Translation Forum Russia 2019

Deze conferentie vindt jaarlijks plaats sinds 2010 en weet elk jaar meer deelnemers te boeien. Zo tekenden 500 taalprofessionals present voor het TFR-2018 in Jekaterinenburg.

Het deelnemerspubliek is steeds erg divers, van directies van vertaalbureaus en diensthoofden van vertaalafdelingen binnen bedrijven tot vertalers en tolken (zowel in loondienst als zelfstandigen), docenten en specialisten binnen professionele opleidingen. De conferentie geeft traditioneel een overzicht van nieuwe softwareontwikkelingen en hoe deze worden toegepast binnen domeinen zoals automatische vertaling en projectmanagement.

Motiverende workshops en boeiende rondetafelgesprekken, het laatste nieuws op het vlak van vertaaltechnologie en vertaal- en tolkopleidingen, leerrijke uitwisselingen met oude bekenden en de kans om te netwerken, maar vooral de onvergetelijke sfeer maken van het Translation Forum Russia hét evenement bij uitstek voor elke zichzelf respecterende vertaler of tolk die naar of uit het Russisch werkt.

Datum

Van 23 tot 25 augustus 2019 (omdat er ook op de dagen net voor en na het forum activiteiten worden georganiseerd, trek je dus best wat extra tijd uit)

Locatie

Sint-Petersburg

Prijs en inschrijving

Zie website (online betaling): http://tconference.ru

Aanvullende informatie

Aarzel niet om voor meer informatie contact op te nemen met Nicolas Stuyckens (nicolas.stuyckens@translators.be) of met Svetlana Nosova (svetlana.nosova@perevodural.ru) voor alle vragen en een uitnodigingsbrief voor een Russisch visum.