Actualités

Cette page est disponible dans les langues suivantes:  FR NL
Sluit nog in 2015 aan en blijf lid tot in januari 2017

Sluit nog in 2015 aan en blijf lid tot in januari 2017

En liefst nog veel langer…

Bent u zelfstandig vertaler of tolk? Werkt u als vertaler of tolk in een overheidsinstelling, een nationale of internationale instelling? Bent u actief in de privésector? In het onderwijs? Treedt u op als taalkundig tussenpersoon bij een juridische instantie?

Word vandaag nog lid van de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken!

U profiteert dan van onze promotieaanbieding:
als u vandaag lid wordt, loopt uw lidmaatschap tot januari 2017!


De jongste jaren heeft de BKVT niet alleen haar statuten, haar structuur en haar communicatie gemoderniseerd, ze is ook dynamischer geworden, waardoor ze haar leden alle mogelijke steun kan bieden. Daarnaast verdedigt ze ook de rechten van onze beroepen bij de overheden en de bedrijfswereld.

Bent u op zoek naar suggesties of antwoorden op problemen waarmee u in de dagelijkse praktijk wordt geconfronteerd? De BKVT organiseert regelmatig, op initiatief van collega's, diverse workshops en opleidingen. Als u nog dit jaar lid wordt, kunt u tegen ledenprijs deelnemen aan twee workshops in Antwerpen, aan de activiteiten in januari en aan onze nieuwjaarsreceptie.

Bovendien biedt de Kamer haar leden tegen erg interessante prijzen een verzekering burgerlijke beroepsaansprakelijkheid, met juridische bescherming, die ook voor tolken geldt.

Vertalers, tolken of mensen met een aanverwant beroep die met pensioen zijn, hun activiteit hebben stopgezet en geen actief btw-nummer meer hebben, kunnen GEASSOCIEERD LID worden. Geassocieerde leden betalen een sterk verminderde bijdrage en krijgen kortingen bij opleidingen, workshops en ontspanningsactiviteiten, naast tal van andere voordelen!

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt:

  • 190 EUR voor EFFECTIEVE LEDEN
  • 95 EUR voor GEASSOCIEERDE LEDEN

Uw lidmaatschap loopt van 1 november 2015 tot 1 januari 2017.

Download ons "Formulier aanvraag tot lidmaatschap"!

Contact

Belgische Kamer van Vertalers en Tolken (BKVT)
Montoyerstraat 24 - b12
B-1000 Brussel
Tel.: +32 2 513 09 15
secretariat@cbti-bkvt.org
www.cbti-bkvt.org