Skip to content
gent

De BKVT is partner van de Language Industry Awards

De BKVT is partner van de Language Industry Awards (www.languageindustryawards.eu). De BKVT sponsort meer precies de Grote Prijs van de Jury. Die prijs gaat naar het beste artikel dat door een student wordt ingezonden.

De jury beoordeelt de inzendingen op 3 criteria:

  1. relevantie voor de taalsector,
  2. originaliteit & innovatie en
  3. kwaliteit van de popularisering.

De Grote Prijs van de Jury is bedoeld voor studenten die gebeten zijn door taal en de ambitie hebben om een kwaliteitsvolle job in de taalsector te vinden.

De uitreiking van de Language Industry Awards op 13 maart in Gent is opgezet als een netwerkevenement waar de taalprofessionals van morgen in contact kunnen komen met de professionals van vandaag.

Samen zichtbaarder

Geen sector zonder award event natuurlijk, en dus reikt de taalsector op 13 maart ook awards uit. 30 genomineerden uit de verschillende segmenten van de taalsector – taalprojecten, publicaties, diensten, producten, evenementen en beloftevolle initiatieven – strijden momenteel om de 8 awards. De kandidaten voeren momenteel volop campagne. Met de Language Industry Awards wil de taalsector alle taalberoepen zichtbaarder maken zowel bij het brede publiek als bij de vraagzijde van de markt. Daar heeft iedereen baat bij die zijn brood met taalwerk verdient.

Doe mee!

Stem voor uw kandidaat of kandidaten op www.languageindustryawards.eu. Doe mee en help kabaal maken voor taalwerk. Als goed zichtbare partner profiteert de BKVT mee van de zichtbaarheid van dit positieve initiatief voor de hele taalsector. Hoe meer kabaal we hierover helpen maken, hoe meer we meeprofiteren.

Contactpersoonen

Ludovic Pierard, Voorzitter BKVT
Dries Debackere, De Taalsector