Skip to content
Photo-debout_couleur_cropped-compressor.jpg

Valérie, onze gloednieuwe administratieve kracht

Beste collega’s,

De stakingen in enkele provincies even buiten beschouwing gelaten, is het opvallendste feit van 1 december 2014 zonder twijfel de indiensttreding van onze nieuwe administratieve assistente, Valérie Yernault.

De raad van bestuur selecteerde Valérie uit de meer dan honderd kandidaturen, onder meer om haar gedrevenheid en haar wil om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.

Per 1 december neemt Valérie de dagelijkse administratie van de BKVT voor haar rekening en zal ze ons helpen bij de verdere professionalisering van de Kamer. Net omwille van die professionalisering heeft de raad van bestuur trouwens beslist om het aantal werkuren van onze werkneemster te verhogen tot 30 uur per week, wat neerkomt op 4/5 van een fulltime job.

Als gevolg van die evolutie is het secretariaat voortaan elke dag geopend van 9.00 tot 13.00 u en van 14.00 tot 17.00 u, behalve op woensdag en vrijdag, dan sluit het secretariaat om 13.00 u.

Nicole Van Oost, sinds vijf jaar onze betrouwbare assistente, mag na 31 december 2014 genieten van haar welverdiende pensioen. Tot die tijd zal ze Valérie inwerken. Wij bedanken Nicole van harte voor haar toewijding en wensen haar een bijzonder aangenaam pensioen!

Contact

Belgische Kamer van Vertalers en Tolken (CBTI-BKVT)
Montoyerstraat 24 / B12
B-1000 Brussel
Tel. : +32 2 513 09 15

www.cbti-bkvt.org