Skip to content
large_fill_FINAL_crop.png

Juridisch woordenboek J. Moors FR<>NL: korting voor BKVT-leden

De BKVT heeft dit jaar het partnerschap met de uitgeverij Die Keure verlengd en biedt u weer toegang tot de online versie van het juridisch woordenboek J. Moors NL>-<FR voor een vast bedrag van slechts 50 euro per jaar in plaats van 115 euro.

Hiermee hebt u vanaf welke computer dan ook altijd toegang tot de meest up-to-date versie van het woordenboek (én zorgt u ervoor dat er minder bomen hoeven te worden gekapt).

Het juridische woordenboek Nederlands-Frans, Frans-Nederlands van Joseph Moors werd voor het eerst uitgegeven in 1953 en is vandaag toe aan zijn 7e druk. Het woordenboek is de referentie bij uitstek in de wereld van juridische vertalingen. Het telt tienduizenden lemma’s en taalkundigen vinden er snel en gemakkelijk de vakterm die ze zoeken. Het woordenboek is dan ook onmisbaar voor juridische vertalers. Een troef waarvan de leden van de BKVT graag gebruik zullen maken, zoveel is zeker.

Meer info: https://www.juridischwoordenboekmoors.be/nl/method

Als deze uitzonderlijke aanbieding u interesseert, volg dan de instructies hieronder:

  1. Stort 50 euro op de bankrekening van de BKVT: BE32 3100 4638 6702, mededeling: Juridisch woordenboek 2020 – voornaam & naam
  2. Stuur een e-mail naar om uw persoonlijke toegangscodes te verkrijgen

Onze penningmeester stuurt u daarna een attest per e-mail met het bewijs van uw betaling voor uw professionele boekhouding.